Пирс -Д АД
Виж на картата 
Адрес: Подофицер Георги Котов  No:21
Пощенски код: 4000
Телефон: 940 971
Телефон:
Факс: :940 972
e-mail: pirsd@evrocom.net
 
Коментари
Автор:

Коментар:

Снимка към коментара ( само .jpg файлове ):

Visual CAPTCHA

 Моля въведете тук 5-те цифри от изображението по-горе


Автор: Мустафа Чауш Дата: 19-01-2009 17:25:06
Тази фирма е най- некоректната сроителна фирма Да не говоря,че липсата на специалисти в областта е очевадна.В ПирсД доминира приказката "Големи обещания" .Като бивш работник във фирмата ще ви кажа ,че ония дребния Ботко е голям ******. Заплатите са ниски ,а иска майка си и баща си от хората.Лансира хора като "секретарката си,юристката си и т.н ,а бачкаторите дори не ги поздравява ,тОВА НЕ ЛИ Проява на доста ниска култура от страна на Михайлов. И ТОЙ Е ОТ ОНЕЗИ КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ,НО МУ СЕ ВИЖДА КРАЯ! Да ви кажа хора,не се хващайте да бачкате за тази фирма.
Автор: Евтим Кирилов Дата: 10-06-2014 02:15:26
Изключително некоректна фирма с ******** собственик и като цяло нелоялно ръководство! Ниски заплати, които дори не се заплащат в много от месеците. Ако не искате да си създавате проблеми - стойте далеч!
Автор: Бивш служител Дата: 14-06-2014 17:41:15
Не зная дори как все още работи и съществува тази крайно некоректна фирма и този дребен и комплексиран неин собсвеник, който е изтъкан от злоба, лъжи и ниско самочувствие. Грубо отношение към служителите и рядко заплащане на полагащите се и без това ниски възнаграждения от страна на дребния(тялом и морално) Ботко Михайлов и крайно некоректно и нелоялно отношение и към клиентите - ето това е! Мръсен, дребен и подъл, а и вечно лъжещ на дребно ***** е този жалък индивид Ботко Михайлов и не видях човешко и мъжко отношение нито към мен, нито към останалите колеги от него, а още по-странно и към клиентите на фирмата от които ако загърби комплексите си би имал полза. Този дребен ********* или препира нечии пари, или троши парите на жена си. Не си губете времето дори за срещи с това *********, ако не искате да съжалявате след това за загубата на нерви време!
Автор: Поредният измамен Дата: 15-06-2014 12:59:20
Собственика на тази за мен неясно защо съществуваща фирма е дребен, стар и изтъкан от комплекси човечец, чиито основни теми на разговор с малкото мъже с които благоволява да разговаря са как си бил опъвал застаряващата счетоводителка и какъв изпечен ****** бил. За реална работа, а камо ли за изплащане на заплати на служители и дума не може да става. Некоректен, подъл и зъл стар празнодумец, който не го е еня за служителите и собствената му фирма.Моя искрен съвет е да стоите далеч от този човек и фирмата му, която е пред неизбежен фалит.
Автор: анонимен Дата: 17-07-2014 07:14:19
http://www.youtube.com/watch?list=RDAFiry3HSK9U&v=AFiry3HSK9U
Автор: Тонев Дата: 05-06-2015 11:02:41
Изключително некоректна фирма, нямам думи, ама така е като има кой да им се вързва